Q_Wat is mediation?

Q_Wie zijn wij?

Q_De gang van zaken

 


De NMI-mediators:

Q_Annelies van de Beld

Q_Dirk-Jan Pot

Q_Fons Schrader

Q_Erik Timmermans

Q_Evelien van der Wiel

Q_Vacature

Q_Contact / Downloads

Q_Intern

 

Dirk-Jan Pot (1958) is medisch specialist en mediator. Na ruim 20 jaar te hebben gewerkt als specialist in Nederland maar ook daarbuiten, heeft hij zich als mediator geschoold en is ingeschreven in het NMI mediator register. Daarnaast heeft hij diverse trainingen gevolgd rond coaching, als manager en communicator.

Zijn ervaring in zijn werk als specialist, alsmede in bestuurs- en managementfuncties combineert hij met management- en communicatietrainingen en coaching.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door een open houding, met een analytische en creatieve benadering. Dirk-Jan biedt zich aan als een deskundig en betrokken teamspeler, die met kennis van zaken communiceert en daarbij een flexibele neutrale positie inneemt. Openheid en een luisterende houding zijn uitgangspunten. Zijn werkgebied ligt vooral in de medische wereld, een gebied waar hij goed de weg weet.

  Dirk Jan werkt onder de naam van zijn eigen onderneming. Klik op onderstaand logo om naar zijn website te gaan.Adres
Pot Intermedical Management & Mediation (PIMM)
Dirk-Jan Pot
Homerusstraat 14
7323 PX Apeldoorn
055 3605611 - mobiel 06 13 54 99 74
email: info@potintermedical.nl

___________________________________________

Dirk-Jan werkt als vrijwilliger in internationale noodhulp, de Nederlandse afdeling van “Médecins du Monde“: (Dokters van de Wereld) waarbij analyse en creativiteit als eigenschappen noodzakelijk zijn. Klik op het plaatje voor de website.