Q_Wat is mediation?

Q_Wie zijn wij?

Q_De gang van zaken

 


De NMI-mediators:

Q_Annelies van de Beld

Q_Dirk-Jan Pot

Q_Fons Schrader

Q_Erik Timmermans

Q_Evelien van der Wiel

Q_Vacature

Q_Contact / Downloads

Q_Intern

 

Vacature

Wilt u meedoen met Quitte? Stuurt u ons dan uw cv met uw motivatie en vooral ook de reden waarom u denkt dat het goed zou zijn voor Quitte dat u meedoet.

Minimumeis is uiteraard dat u een adequate opleiding heeft gevolgd en NMI-geregistreerd bent. Wanneer u ook gecertificeerd bent is dat een pre.

Tijdens de eerstvolgende plenaire vergadering van de bestaande leden zal uw aanmelding worden besproken. U ontvangt daarvan bericht, eventueel vergezeld met een uitnodiging om bij een volgende bijeenkomst aanwezig te zijn en u te presenteren. Het besluit om u wel of niet op te nemen in de groep volgt daarna.

Wanneer u mee gaat doen moet u rekening houden met een bijdrage in de kosten voor o.m. publiciteit van circa 100 euro per maand.

  Samen sterker

Quitte Mediators is geen samenwerkingsverband in juridische of fiscale zin. Ieder lid werkt onder eigen verantwoordelijkheid en mediations worden met hen persoonlijk overeengekomen.

Het eerste doel van de samenwerking is om door kruisbestuiving en frequente intervisie de kwaliteit van de mediations te vergroten. Bijkomende doel is door gezamenlijke promotie de bekendheid van de individuele leden te vergroten.